Chocolate Lasagna yang sangat sedap

Assalamualaikum. Selamat Hari Raya semua.. Maaf zahir batin. Baru nak ucap.. Hehe.. Rasanya belum terlambatkan nak ucap selamat hari raya. Raya sebulan ni mesti yang ramai pergi open housekan. Dan mesti ramai jugak yang buat open house. So hari ni saya nak tunjukkan cara nak buat chocolate lasagna sebagai salah satu menu pencuci mulut semasa open house korang nanti ok.. Best tau. Rugi kalau tak cuba.  Continue reading “Chocolate Lasagna yang sangat sedap”