Aiskrim Durian D24 Creamy Kalah McDonald

Assalamualaikum. Korang semua suka makan durian tak? Rugi tau siapa yang tak suka makan durian ni. Sedap hingga menjilat jari. Maklumlah kan buah durian ni raja segala buah. Mestilah sedapkan. Hehe. Bila tiba musim durian ni, mula la macam-macam idea yang timbul nak masak dengan durian ni. Menu yang paling famous berkaitan durian ni selalunya serawa @ bubur durian dan juga cucur durian. Tapi kali ni saya nak cuba buat aiskrim durian pula. Actually idea nak buat aiskrim durian ni sebenarnya timbul bila McDonald memperkenalkan aiskrim durian dalam menu dorang. Mesti ramai yang minat dengan aiskrim durian McDonald ni kan. So kali ni saya nak share resepi aiskrim durian yang super sedap kalah aiskrim durian McDonald. Haha.

Aiskrim Durian Continue reading “Aiskrim Durian D24 Creamy Kalah McDonald”