Chocolate Cupcake Filled with Cheese

chocolate cupcake filled with cheese

Assalamualaikum. Nampak video chocolate cupcake kat facebook rasa meleleh pulak nak makan manis2 ni. Heh. Dah berminggu postpone nak buat cupcake ni. Akhirnya tercapai jugak hasrat. Dah selalu buat chocolate moist cake. Tapi hari ni chocolate cake ni tambah dengan cheese. Lagi sedap. Lagi menyelerakan. So hari ni saya kongsikan cara untuk membuat chocolate cupcake filled with cheese.

Buat cupcake cara ni memang senang. Anak-anak pun bole try buat. Tapi kena ade pengawasan orang dewasa la. Ok jom kita tengok resepi kat bawah ni. Kalau nak resepi lain yang best dan banyak lagi, jom subscribe YouTube Channel kami.

Continue reading “Chocolate Cupcake Filled with Cheese”