Puding Roti Epal

puding roti epal

Assalamualaikum..

Hari tu saya ada tengok 1 rancangan masakan kat TV pasal bakar membakar. Ada 1 episod tu dorang buat puding roti tapi bukan puding roti biasa. Puding roti dorang buat special sikit sebab ada tambah epal. So saya pun try la buat sebab bahan-bahan dia mudah je. Cuma tambah epal yang akan menyedapkan lagi puding roti ni. Kalau korang dah boring makan puding roti biasa tu boleh try puding ni pulak. Continue reading “Puding Roti Epal”