Chocolate Lava Cheese Cake a.k.a Kek Hantu

chocolate lava cheese cake

Assalamualaikum. Chocolate Lava Cheese Cake meleleh super sedap yang berhantu dan menghantui semua penggemar kek. Ha tu la tajuk kek hari ni. Haha.. Panjang betul nama dia. Mana asalnya nama kek hantu ni? Saya pun tak pasti. Mungkin sebab kek ni tersangat sedap sampai boleh menghantui orang yang makan tu kot. Bila kek ni dah jadi viral kat Facebook, ramai jugak yang berkongsi resepi. Yang menjual pun ramai jugak. Memang kesedapan kek ni mendapat permintaan ramai.

Continue reading “Chocolate Lava Cheese Cake a.k.a Kek Hantu”