Samosa Ayam dan Kentang Mudah Menggunakan Kulit Popiah

Assalamualaikum.. Entry kali ni saya nak kongsikan pula resepi samosa ayam dan kentang yang mudah. Sebenarnya resepi ni saya dah buat masa bulan Ramadan baru-baru ni. Tapi baru sekarang berpeluang nak update resepi di blog. Hehe. Banyak lagi resepi lain yang masih pending kat blog ni. Slow-slow saya update bila ada masa ok. Kalau korang nak resepi yang terbaru, boleh subscribe YouTube Channel. Kat YouTube ni yang paling kerap saya update resepi.

samosa ayam

Continue reading “Samosa Ayam dan Kentang Mudah Menggunakan Kulit Popiah”