Apam Balik Sedap dan Gebu menggunakan Blender

apam balik

Assalamualaikum.. Hari ni saya nak cuba buat apam balik pulak sebab favorite sangat apam balik ni. Resepi yang senang dan confirm jadi. Masa saya upload video apam balik di YouTube channel Buat Orang Lapo baru-baru ni, ramai yang cakap terliur sebab tengok cerita My Coffee Prince. Hehe. Saya tak pernah tengok cerita tu. So tak tahu la pulak apa kisah apam balik dalam cerita My Coffee Prince tu. Mungkin ramai yang minat cerita ni sebab hero dan heroinnya Fattah Amin dan Janna Nick kot. Hehe.. Disebabkan pengaruh cerita tu, ramai la yang teringin nak cuba buat sendiri. Hehe. So kepada peminat cerita My Coffee Prince, peminat Fattah Amin dan Janna Nick, dan jugak peminat tegar apam balik, boleh la cuba resepi apam balik yang saya share ni. Sure lepas ni tak cari dah apam balik kat luar. Hehe..

Continue reading “Apam Balik Sedap dan Gebu menggunakan Blender”