Red Velvet Brownies dengan Cream Cheese

Assalamualaikum. Ada peminat red velvet tak kat sini? Rasanya kalau korang minat dan suka makan kek red velvet, mesti korang minat jugak dengan red velvet brownies ni kan. Kali ni saya nak buat resepi red velvet brownies dengan cream cheese. Resepi yang sangat sedap ni saya ambil daripada blog http://spicesjourney.blogspot.com. Terima kasih kepada tuan punya resepi. Kalau ada kesempatan nanti saya nak cuba buat red velvet cookies pula. Masa raya baru ni nak cuba buat tapi dah tak sempat pulak. Hehe. Terlalu banyak permintaan resepi daripada follower Buat Orang Lapo sampai saya memang tak menang tangan nak penuhi permintaan semua orang. Maaf ye.

Red Velvet Brownies Continue reading “Red Velvet Brownies dengan Cream Cheese”