Chocolate Lasagna yang sangat sedap

Assalamualaikum. Selamat Hari Raya semua.. Maaf zahir batin. Baru nak ucap.. Hehe.. Rasanya belum terlambatkan nak ucap selamat hari raya. Raya sebulan ni mesti yang ramai pergi open housekan. Dan mesti ramai jugak yang buat open house. So hari ni saya nak tunjukkan cara nak buat chocolate lasagna sebagai salah satu menu pencuci mulut semasa open house korang nanti ok.. Best tau. Rugi kalau tak cuba.  Continue reading “Chocolate Lasagna yang sangat sedap”

Puding Trifle Simple dan Sedap

Assalamualaikum. Alhamdulillah hari ni dah 2 minggu saya selamat melahirkan anak yang ke3. Baby girl yang ditunggu-tunggu selama ni. Hehe.. Sambil – sambil rehat berpantang ni saya update la blog. Dah lama jugak rasanya tak update blog ni dengan resepi-resepi baru. Ada banyak video yang saya dan suami buat masa bulan puasa hari tu. Cuma saya belum sempat nak update semua resepi-resepi tu kt blog ni. Jadi kali ni saya nak update resepi Puding Trifle. Siapa yang nak latest resepi Buat Orang Lapo, boleh tengok video kami kat https://www.youtube.com/buatoranglapo Continue reading “Puding Trifle Simple dan Sedap”