Ayam Goreng Cili Padi

Assalamualaikum..

Kali ni saya nak share resepi ayam cili padi. Ni antara menu yang terawal saya belajar lepas kahwin. Maklumla sebelum kahwin tak reti masak pun. Hehe.. Sebab requested by husband, kena la belajar masak ayam cili padi favorite dia ni.. Belajar pun drp mak mertua. Biasa la 1st time try tak sesedap masakan mak. Lepas beberapa kali try baru la sedap ummppp lazat!! Haha.. So sesiapa yang nak try resepi ni jangan risau kalau 1st time buat tu tak sesedap yang di inginkan. Try lagi dan lagi dan lagi confirm sedap punya..

Sila baca resepi kat bawah untuk ayam yang sedap lazat tak terkata ni.. Hehe.. Continue reading “Ayam Goreng Cili Padi”