Ayam Panggang ala Kenny Rogers 

Assalamualaikum. Siapa yang suka makan Kenny Rogers Roasters? Ha sedapkan? Tapi nak makan selalu sangat kat restoran tu mesti fikir 2 3 4 kali kan? Hehe.. Sebab harga yang agak mahal. Baru-baru ni saya ade pergi makan kat situ tapi rasanya portion ayam semakin kecil berbanding dulu. Mungkin untuk menjimatkan kos. So hari ni saya nak kongsikan resepi ayam panggang ala Kenny Rogers ni. Dengan kos yang rendah, kita dapat makan ayam sesedap Kenny Rogers dan boleh buat selalu. Hehe..  Continue reading “Ayam Panggang ala Kenny Rogers “

Ayam Goreng Black Pepper

Assalamualaikum..

Hi alls.. lepas hampir seminggu my 8 months baby demam + ruam penuh 1 badan, hari ni baru sempat nak meng'update' resepi. Semput jugak la seminggu ni sebab husband pergi keje kat brunei. Time husband takde ni la anak demam teruk. Pastu tetibe pulak internet kat rumah ni rosak.. macam2 hal pulak jadi minggu ni. Alhamdulillah my baby dh start recover. Risau jugak bila tengok penuh bintik2 merah 1 badan die. Continue reading “Ayam Goreng Black Pepper”