Pepero @ Chocolate Stick @ Pocky Yang Sedap

Assalamualaikum. Korang suka pepero tak? Coklat yang mahal tu.. Hehe. Ataupun kat Malaysia ni lebih dikenali dengan nama pocky. Rasanya pocky ni lebih banyak dijual dan lebih senang nak jumpa kat mana-mana kedai berbanding pepero. Tapi rasanya pepero lagi sedap. Hehe. Cuma harganya memang sangat mahal. Actually dua-dua ni sama je iaitu chocolate stick. So hari ni saya nak kongsikan cara untuk membuat pepero daripada bahan mentah. Maksudnya buat stick sendiri. Bukan beli stick ready made dan celup dalam coklat je.

Continue reading “Pepero @ Chocolate Stick @ Pocky Yang Sedap”