Puding Trifle Simple dan Sedap

Assalamualaikum. Alhamdulillah hari ni dah 2 minggu saya selamat melahirkan anak yang ke3. Baby girl yang ditunggu-tunggu selama ni. Hehe.. Sambil – sambil rehat berpantang ni saya update la blog. Dah lama jugak rasanya tak update blog ni dengan resepi-resepi baru. Ada banyak video yang saya dan suami buat masa bulan puasa hari tu. Cuma saya belum sempat nak update semua resepi-resepi tu kt blog ni. Jadi kali ni saya nak update resepi Puding Trifle. Siapa yang nak latest resepi Buat Orang Lapo, boleh tengok video kami kat https://www.youtube.com/buatoranglapo Continue reading “Puding Trifle Simple dan Sedap”