Mac & Cheese (Makaroni dan Keju)

Assalamualaikum. Menu hari ni western pulak atas permintaan salah seorang follower Buat Orang Lapo di Facebook. Kepada peminat cheese wajib cuba resepi ni. Boleh jugak buat untuk anak-anak sebab tak pedas. Kalau anak-anak dah jemu makan nasi, boleh cuba bagi makan mac & cheese (Macaroni and Cheese) ni. Sedap tau. Anak-anak saya memang suka sangat mac & cheese ni. Kalau pergi restoran yang ada menu ni, mesti order untuk dorang. Lagi pun cheese ni boleh menambah berat badan dorang. Biasa la budak-budak kejap nak makan, kejap tak nak makan. Bila tak sihat pulak mula la selera pun kurang yang menyebabkan berat badan pun turunkan. So boleh la cuba bagi cheese sebagai salah satu menu untuk menaikkan berat badan dorang.

Continue reading “Mac & Cheese (Makaroni dan Keju)”