Homemade Simple Pizza 

homemade pizza

Assalamualaikum.. Entry kali ni saya nak share resepi homemade pizza. Senang je buat pizza ni. Resepi yang saya share ni pun resepi yang simple je. Hehe.. Apa yang bestnya homemade pizza ni of course la sebab boleh letak topping sesuka hati. Haha.. Silap-silap boleh jadi lagi sedap daripada pizza hut dan dominos. Kot-kot ada yang nak ambil resepi ni untuk buat jualan, saya halalkan. Hehe.. Continue reading “Homemade Simple Pizza “

Roti Pizza Simple dan Sedap

Assalamualaikum. Ok hari ni saya nak kongsikan resepi yang paling senang di dunia tapi tetap sedap iaitu roti pizza. Hehe. Anak-anak pun boleh buat sendiri kat rumah ni. Siapa yang teringin nak makan pizza dengan harga yang murah boleh la cuba resepi ni. Pizza ni tak payah pakai doh pun. Pakai roti je. Kalau nak makan pizza ala-ala Pizza Hut tu kena la belajar buat doh dulukan.. Lain kali saya kongsikan pulak resepi buat doh pizza. Tapi kali ni kita buat pizza yang super simple dan senang ni dulu. Resepi campak-campak je ni.. Hehe.. Tengok bahan-bahan pun saya tak letak sukatan sebab korang boleh letak seberapa banyak pun bahan yang korang suka.

Continue reading “Roti Pizza Simple dan Sedap”