Sizzling Yee Mee Hot Plate

sizzling yee mee

Assalamualaikum. Entry kali ni saya nak kongsi pula resepi sizzling yee mee. Ni antara makanan kegemaran saya dan suami kalau keluar jalan-jalan terutamanya kalau makan kat food court di mana-mana shopping complex. Sizzle maksudnya berdesir. Bunyi berdesir kuah yang panas dalam Hot Plate tu la yang maksudnya sizzling.. Tapi kalau tak ada Hot Plate pun jangan risau. Still boleh masak dalam kuali biasa untuk bagi dia panas dan bunyi sizzling tu. Hehe.. Continue reading “Sizzling Yee Mee Hot Plate”