Advertisements
Skip to content

Day: October 7, 2015

cucur udang garing

Cucur Udang Yang Garing

Assalamualaikum.. Hi semua, since ni 1st blog saya, so saya ingat nak share2 la skit resepi yg best kat sini. So ni resepi pertama yg saya nak share kat semua.… Read more Cucur Udang Yang Garing

Advertisements

Cinnamon Apple Pie

Kali ni nak share resepi Cinnamon Apple Pie pulak lah. Resepi ni amik dari group whatsapp kitorang. So dah mintak permission owner dah pun nak share ni. Hehe.

error: Sekiranya anda sukakan post ini gunakan share button yang disediakan. :)