Advertisements
Skip to content

Month: May 2017

Baguette Pizza Simple dan Sedap

Assalamualaikum. Siapa yang suka makan roti baguette? Mungkin jugak ada yang tak pernah dengar kot roti ni. Roti ni berasal daripada Perancis. Ia berbentuk panjang dan agak keras. Jadi roti… Read more Baguette Pizza Simple dan Sedap

Advertisements

Roti Puri

Assalamualaikum. Hari ni saya nak kongsikan resepi yang simple dan sedap. Mungkin korang selalu jumpa roti puri ni kat kedai mamak kan.. Hari ni saya nak tunjukkan cara macam mana… Read more Roti Puri

error: Sekiranya anda sukakan post ini gunakan share button yang disediakan. :)