Fruits Pastry Cake Viral | Kek Pastry Buah Viral

Assalamualaikum. Sejak dua menjak ni fruits pastry cake menjadi resepi viral di laman sosial. Sana sini orang upload gambar dan bercerita pasal fruits pastry cake di Facebook dan juga Instagram. Bila ramai yang request resepi ni, saya pun cuba buat untuk memenuhi permintaan ramai. Actually fruits pastry cake ni dah lama wujud tapi baru-baru ni ia menjadi resepi yang tular di media sosial. Saya sendiri tak pasti macam mana kek ni boleh menjadi sebutan orang ramai. Hehe. Tapi tak kisah la sebab apa pun. Yang penting fruits pastry cake memang sedap.

fruits pastry cake Continue reading “Fruits Pastry Cake Viral | Kek Pastry Buah Viral”