Donat Pandan Sangat Gebu (dijamin lembut seharian)

Assalamulaikum. Resepi yang saya nak kongsikan hari ni ialah resepi donat pandan super gebu dan dijamin lembut dari pagi sampai ke malam. Hehe. Kalau tak percaya boleh cuba. Kali ni saya tambah air pandan untuk perisa donat ni. Kalau taknak pandan boleh skip. Just gantikan dengan air biasa. Boleh juga tengok resepi donat biasa yang saya pernah buat sebelum ni. Klik kat sini.

donat pandan

Continue reading “Donat Pandan Sangat Gebu (dijamin lembut seharian)”

Donat Gebu dan Sentiasa Lembut (Fluffy Donut) 

donat gebu

Assalamualaikum. Entry kali ni saya nak kongsikan cara untuk membuat donat gebu dan sentiasa lembut walaupun dah sejuk. Peminat dunkin donut ataupun big apple wajib cuba resepi ni. Hehe. Kat bawah ni saya ada sediakan video cara untuk membuatnya supaya lebih senang nak faham. Kalau nak resepi yang best lagi, jom subscribe YouTube Channel kami.

Continue reading “Donat Gebu dan Sentiasa Lembut (Fluffy Donut) “