Jejari Kentang Cheese Resepi Viral

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hai semua. Bertemu lagi kita di entri kali ini. Hari ni saya nak kongsikan salah satu resepi viral di media social iaitu jejari kentang. Resepi ni sangat mudah dan senang untuk di sediakan. Boleh ajak anak-anak buat dan tolong bentukkan jejari kentang ni sama-sama untuk isi masa lapang mereka. Saya pasti anak-anak mesti suka. Hehe.

Continue reading “Jejari Kentang Cheese Resepi Viral”

Kari Sardin Kaw Tanpa Santan Sedap

Assalamualaikum. Bersua kembali kita di entri kali ini. Hari ini saya nak masak kari sardin simple untuk hidangan makan tengahari kami sekeluarga. Saya percaya pasti setiap rumah mesti ada menyimpan stok sardinkan? Bagi saya sardin adalah lauk atau menu ’emergency’ ketika stok lauk dekat rumah dah habis atau jika ada tetamu yang tak di undang datang ke rumah. Sebab sardin ni senang dan cepat untuk di masak. Korang mesti setuju dengan sayakan? Hehe.

Continue reading “Kari Sardin Kaw Tanpa Santan Sedap”