Lamb Chop with Black Pepper Sauce

Assalamualaikum. Hari ni saya nak buat lamb chop yang paling sedap sesedap lamb chop yang berharga rm80-rm90 tapi dengan modal rm5 je.. Haha.. Resepi yang confirm akan makan sampai jilat jari ni.?? Resepi ni saya cari kat Google.. Lepas cuba beberapa resepi, saya rasa ni resepi yang paling sedap dan terbaik.. Siapa nak tau kesedapan resepi ni boleh la cuba ye.. Continue reading “Lamb Chop with Black Pepper Sauce”

Ayam Goreng Black Pepper Simple Tapi Sedap

Assalamualaikum.. Hi alls.. lepas hampir seminggu my 8 months baby demam + ruam penuh 1 badan, hari ni baru sempat nak meng’update’ resepi ayam goreng black pepper ni. Semput jugak la seminggu ni sebab husband pergi keje kat brunei. Time husband takde ni la anak demam teruk. Pastu tetibe pulak internet kat rumah ni rosak.. macam2 hal pulak jadi minggu ni. Alhamdulillah my baby dah start recover. Risau jugak bila tengok penuh bintik2 merah 1 badan die.

Continue reading “Ayam Goreng Black Pepper Simple Tapi Sedap”