Mee Hailam yang sedap dan senang

Assalamualaikum.. Hari ni lunch mee hailam je. Senang dan cepat je nak buat ni. Masak sementara anak tido tadi. Kalau anak2 dah bangun memang susah dah nak ke dapur. Lagipun anak sulung saya memang suka makan mee. So tak perlu masak lain untuk dia. Hehe.. Tapi kalau nak bagi anak saya ni makan mee, kena cari mee melayu. Mee yang lain dia tak berapa suka nak makan. Mungkin sebab rasa kapur yang agak kuat. Nasib baik jugak dekat kedai runcit depan rumah ni ada jual mee melayu. Boleh la beli kat situ. Cuma selalunya memang cepat habis. Hehe.. Continue reading “Mee Hailam yang sedap dan senang”