Advertisements
Skip to content

Goreng kuning hati lembu ala kelantan

Resepi oleh:┬áTheSisters Cookingproject Kali ni saya nk share resepi hati lembu ala kelantan. Sape yang minat masakan kelantan tu bole la try resepi ni. Tak payah dah nak cari masakan… Read more Goreng kuning hati lembu ala kelantan

Advertisements

Cinnamon Apple Pie

Kali ni nak share resepi Cinnamon Apple Pie pulak lah. Resepi ni amik dari group whatsapp kitorang. So dah mintak permission owner dah pun nak share ni. Hehe.