Advertisements
Skip to content

Month: November 2015

Badoque Ribs – Review

Assalamualaikum semua, Firstly ni post pertama aku. Sebelum ni aku just tolong bini aku edit2 gambar masakan utk dia je. So kali ni rasa terpanggil plak nak buat artikel sendiri.… Read more Badoque Ribs – Review

Advertisements

Nasi Air

Assalamualaikum.. Dulu2 zaman muda mudi kat universiti terengganu selalu sangat makan nasi air ni.. start kenal nasi air ni pun masa duduk terengganu la. Ada sorang makcik yang jual nasi… Read more Nasi Air