Biskut Susu Alien | Biskut Alien Viral

biskut susu

Assalammualaikum.. Sejak kebelakangan ni rasanya banyak betul kisah biskut susu alien viral ni lalu lalang di wall Facebook saya. Macam-macam rupa bentuk alien ni. Memang ketawa la tengok bentuk-bentuknya. Hehe.. Saya sendiri tak pasti siapa yang mula-mula buat biskut alien ni. Mungkin sebab kecomelan biskut bentuk alien ni, ramai yang nak mencubanya. Sebenarnya resepi biskut alien ni cuma resepi biskut susu biasa. Cuma bentuknya je ditukar jadi lebih comel. Hehe.. Selain bentuk alien ni, korang boleh jugak buat apa-apa bentuk lain ikut kreativiti masing-masing. Dalam video kat bawah ni saya ada juga buat bentuk leper macam biskut susu yang biasa. ?? Continue reading “Biskut Susu Alien | Biskut Alien Viral”