Advertisements
Skip to content
panna cotta

Panna Cotta – Review

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.. Kali ni aku nak buat review dessert yang aku rasa paling sedap aku pernah makan. Baru-baru ni family belah isteri aku belanja makan di sebuah restauran western. Nama restauran tu ialah Tijaarah Western… Read more Panna Cotta – Review

Advertisements

Paprik Ayam

Assalamualaikum.. Hari minggu macam ni terlalu banyak menu yang terlintas difikiran nak dibuat. Cuma masalahnya kadang-kadang ada bahan yang tak cukup untuk tukar buat masakan yang rumit. Jadi kena la… Read more Paprik Ayam

error: Sekiranya anda sukakan post ini gunakan share button yang disediakan. :)