June 6, 2020

Resepi Terbaru


Air Love You

air love you

Assalamualaikum semua. Kali ni saya nak kongsikan resepi air yang paling mudah tapi rasa dia dah macam minum kat kedai hipster level kayangan. Saya namakan dia Air Love You. Kenapa Air Love You? Sebab saya sangat cintakan air ni, sedap sangat hehe. Bahan-bahan dia sikit je, cuma 2 bahan utama je yang diperlukan dan juga ais. Macam mana nak dapat layer macam kat bawah ni? Tekan video kat bawah ni untuk tengok macam mana nak hasilkan layer tu. Selamat menonton.

air love you

Selain daripada air ni saya juga pernah hasilkan air yang lain juga, contohnya seperti Ribena Laici, Tembikai Laici, Tembikai Susu dan juga Dragon Mix Fruit. Selamat mencuba.

Bahan-Bahan

Sunquick
Air Ais Krim Soda
Ais

%d bloggers like this: